Till toppen av sidan
Nav

Ordf. brev Feb. 03

1 februari 2003

Hej på Er alla!

Tack för att så många dök upp på föreningsstämman den 1 februari. Jag hoppas att Ni som var där kände att Ni fick svar på det Ni undrade, om inte så vet Ni att det bara är att ta kontakt med någon av oss i styrelsen. Vi i styrelsen tackar för det fortsatta förtroende Ni gav oss.

Ny styrelse
Den 11 februari hade vi i styrelsen ett konstituerande möte där styrelsen sammansattes så här

Ledamöter

  • Anette Forsman, ordförande
  • Dennis Nordgaard, vice ordförande
  • Anna Smith, sekreterare
  • Ingemar Essebro, kassaförvaltare
  • Catharina Lindgren, ordinarie ledamot

Vi tackar dom som avgått för allt det dom har tillfört.

Psykologisk studie
Föreningen har blivit kontaktad av psykologer och forskare på kunskapscentrum, Akademiska sjukhuset i Uppsala angående en krispsykologisk studie. De är intresserade av anhöriga till Linate-olyckans offer och vill kartlägga våra upplevelser av bl.a. hjälp och stöd efter olyckan. Forskarna på Kunskapscentrum samarbetar med en grupp psykologer i Italien som gör motsvarande undersökning av de Italienska anhöriga.

Föreningsträff lördagen den 3 maj
Vi tycker att det skulle vara trevligt att anordna ytterligare en föreningsträff! Vårt förslag är att vi gör en Öresund Runt resa www.skanetrafiken.skane.se den 3 maj. Öresund Runt biljetten gäller från närmaste tågstation i Öresund-regionen och hem igen. Enda kravet är att du passar på att åka hela varvet runt, det vill säga tar tåget i ena riktningen och färjan mellan Helsingborg och Helsingör i andra riktningen. Exempelvis skulle de Danska familjerna kunna starta i Köpenhamn och möta de andra familjerna i Malmö. Sedan åker vi tillsammans över till Helsingör och vidare mot Köpenhamn. Beroende på var du börjar eller slutar din resa betalar du antingen 199 kr eller 249 kr och biljetten gäller i två dagar. Barn 6-16 år åker för halva priset (tom 30 juni det år han/hon fyller 16). Vi föreslår att vi alla besöker konsthallen Louisiana www.louisiana.dk, som ligger 35 minuters tågresa norr om Köpenhamn, för en gemensam lunch och sedan kan vi äta middag i Köpenhamn under kvällen. Mer detaljer kommer senare.

Vi vill dock gärna ha en intresseanmälan senast den 15 mars! Kontakta Anna Smith på tel. nr. +46 18 500 958 eller +46 70 172 5346 eller anna.grynfeld.smith@imbim.uu.se .

Vi i styrelsen önskar er alla en varm vår.

Anette Forsman