Till toppen av sidan
Nav

Ordf. brev Aug. 03

29 augusti 2003

2:a Årsdagen 8 oktober 2003

Hej igen, jag hoppas att Ni alla haft en riktigt skön sommar med mycket sol och bad. Det är sådana saker som är bra för kropp och själ, vilket är bra för alla och extra viktigt för oss. Ja, hösten närmar sig med allt vad det innebär, så även 8 oktober med mycket starka känslor i maggropen…. Vi satte ju ut en inbjudan från Paolo Pettinaroli för ett tag sen på vår hemsida, men tyvärr har vi bara fått in tre intresseanmälningar.

Vi i styrelsen har beslutat oss för att inte själva åka ner till Milano detta år, men kommer att se till att det på andra årsdagen ligger en blomsterdekoration vid minnesmonumentet från oss alla här i Skandinavien. Självklart hjälper vi till att förmedla information till dom av er som vill åka till Milano.

För er som inte vill åka men vill träffas och umgås ändå, har vi kl. 18 bokat en restaurang som heter Källaren Aurora och som ligger i Gamla stan i Stockholm. Ta gärna en titt på http://www.aurora-kallaren.com/ Det är en mysig restaurang med olika stora källarvalv där vi kan få sitta lite för oss själva. För att kunna arrangera detta behöver vi mycket mer respons av er alla.

Kram,
Anette med övriga styrelsen