Till toppen av sidan
Nav

Styrelsebrev Dec. 03

17 december 2003

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Ja, det brukar man ju säga, jul med familjen, ja det saknas ju en del, men som vanligt i våra liv kan vi inte förändra det, men det känns extra tomt vid alla helger.

Folk man möter undrar ”var ska ni fira julen, hemma eller borta”? Ja helst skulle man vilja bryta alla dom gamla traditionerna för att fly undan, fly från vad? Längtan! Efter dom vi saknar så ofattbart mycket.

Människor runt om frågar oss som dom frågar alla andra, men ibland kan man känna hur lite dom förstår, och det sårar utan att det va menat så…. Usch vad trist det lät, men det är ju som det är, jag tror ni vet hur jag menar, en del julmat är ju god i alla fall!!!

ÅRSMÖTE!!!

Lördagen den 7 Februari klockan 11.00 kallas till årsmöte på hotell SAS Radisson Frösundavik, Solna. Samma plats som förra året och med en efterföljande lunch till självkostnad för dom som vill.

INFORMATION!

Från Januari kommer alla som har lämnat en E-post adress att få all information på den, och inte per brev, vår önskan är att ni som tidigare inte lämnat en E-post adress men som idag har en informerar oss om den.

För er som inte har någon E-post adress kommer vi att skicka per brev som vanligt.

Detta gör vi för att spara in på lite kostnader för vår förening.

En GOD JUL & ett GOTT NYTT ÅR till ER ALLA!

ÖNSKAR STYRELSEN
Anette, Dennis, Catharina, Anna, Ingemar