Till toppen av sidan
Nav

Ordf. brev Mars 05

1 mars 2005

HEJ!

Ja det var ett tag sen vi skrev något på vår fina hemsida, först kom julen och sedan den fruktansvärda Asien katastrofen……

Man föll verkligen tillbaka ner i sin egen ångest, känslorna man själv hade den 8 oktober 2001 sköljde över en igen.. man förstod så väl hur alla dom drabbade kände, min egen son Kevin fick svårt att sova…. Ja jag tror att vi alla så väl kunde förstå och känna med dom nu drabbade, och att säga det blir bättre, kommer dom inte att förstå på låååång tid. Ja, det blir ju bättre trots allt, man hittar olika sätt att hantera den ångest som man alltid kommer att få leva med, känslan av en tomhet som aldrig kommer att fyllas! Den eviga saknaden av dom man älskar och tårarna som rinner… men på något underligt sätt lär man sig att gå upp varje morgon och ta en dag i taget, man hanterar sorgen…

Med anledning av det som stod i pressen i samband med de fyra nya domarna som fälldes i Italien måndagen den 14 mars, vill vi från styrelsen förtydliga att: det INTE är den Skandinaviska anhörigföreningen som driver någon process mot Cessna i USA! Den processen drivs personligt av Skandinaviska och Italienska anhöriga.

Kram

Anette