Scroll to top
Nav

Evenemang

Tidigare evenemang

Föreningsstämma verksamhetsår 2002

Lördag 1:a februari 2003 kl 13.00 hölls ordinarie årsmöte och föreningsstämma på SAS Royal Park Hotel, Frösundaviks allé 15, Solna.

Styrelsen har beslutat redovisa verksamhetsberättelsen på hemsidan för de som inte kunde närvara.

Göteborg

Lördagen den 14 september träffades ett trettiotal medlemmar och bland annat diskuterades planerna för den 8 oktober i Milano. En sammanfattning av informationen presenteras i nyhetsblad 3.

Rosendal

Lördagen den 25:e maj samlades ett drygt femtiotal medlemmar till medlemsträff på Rosendals trädgård på Djurgården i Stockholm. Vädergudarna var väl inte på riktigt lika gott humör som de varit veckorna före träffen och för all del även veckorna därefter. M en det hotande regnet till trots dukades en fantastiskt god buffé upp i ett av växthusen och de medlemmar som kommit fick en eftermiddag i trevlig samvaro.

Årsdag 8 oktober 2003

På årsdagen 2 år efter olyckan, hade vi i föreningen arrangerat en gemensam middag på en restaurang i Gamla Stan i Stockholm. Arrangemanget gjordes som ett alternativ för de som ville träffas och umgås denna dag. Styrelsen hade tidigare informerat sig om att inga Skandinaver förutom ett litet antal Danska anhöriga hade för avsikt att åka till Milano.

Föreningen hade ombesörjt att det på årsdagen placerades ett blomsterarrangemang bestående av rosor formade som ett hjärta vid minnesmonumentet i Bosco dei Faggi.

Den Italienska anhörigföreningens vice ordförande Ivana Caffi inledde där ceremonin med att läsa upp ett tal vår ordförande skickat som hälsning.

Föreningsstämma verksamhetsår 2003

Lördag 7:e februari 2004 kl 11.00 hölls ordinarie årsmöte och föreningsstämma på SAS Royal Park Hotel, Frösundaviks allé 15, Solna.

Verksamhetsberättelsen presenteras här på hemsidan för de som inte kunde närvara.

Årsdag 8 oktober 2004

Kommande evenemang

För dagen inga planerade evenemang.